POBEDA LJUBAVI I ŽIVOTA

Nedelja 25.april, 1999. Beograd,
Bez obzira na činjenicu da je popodne bilo sunčano, saobraćaja ovog nedeljnog popodneva skoro da nije bilo. Ovakva situacija omogućila je Jasni i Dušanu da do mirnog „Medaka“ sa Vračara stignu za jedva deset minuta. U kolima gotovo da nisu progovorili ni reč. Samo pet dana do subote, za kada je zakazano njihovo venčanje. Pomirili su se sa sudbinom da svadbe neće biti, nakon opštine i crkvenog venčanja u „Aleksandru Nevskom“ svatovi će se uputiti na Vračar u stan Jasninih roditelja, gde će uz ručak proslaviti ovaj srećan događaj u nesrećnom vremenu. Neće biti odlaganja, saglasili su se oboje. Neće njima ni Klinton ni Bler određivati kada će svoju vezu krunisati brakom. A kada, ako ne na desetogodišnjicu zabavljanja.
Dušan prvi utrča u kupatilo. Istuširao se i obrijao, uzeo iz ormana čiste stvari i legao da veliki bračni krevet u spavaćoj sobi. Prijao mu je mir. Već mesec dana žive u lepom i velikom stanu na Vračaru kod Jasninih roditelja. Rešili su da za vreme bombarodanja budu zajedno. Koliko god to bilo razumno rešenje, trebala im je privatnost. Nakon tuširanja Jasna je došla u spavaću sobu i potpuno gola sela na krevet. Mazala je neku kremu za telo. Dušan je poćeo da se uzbuđuje. Opkoračio je odpozadi, tako da je svojim vrelim udom dodirivao donji deo njenih leđa. Ljubio je u vrat. Rukama je obuhvatio njene dojke i odmah je primetio da su joj bradavice iskočile. Uzdahnula je pohodno. Želim te, promrljala je. Nekoliko minuta ljubio joj je vrat i ramena i mazio bradavice, a zatim je nežno povukao na sredinu kreveta i postavio da legne na leđa. Sisao joj je i grickao bradavice, a zatim se polako spustio do njenog medjunožja.Jezikom je potražio klitoris. Nežno ga je dodirivao jezikom, a zatim krenuo da ga sisa. Zatim joj je gurnuo jezik u unutrašnjost vagine. Aaah, ječala je, a nakon nekoliko minuta počela je da se grči u talasima orgazma.
Kad se malo smirila, pogledala ga je pohotno i rekla mu da legne na leđa. Ljubila ga je po stomaku i vrlo brzo prešla na njegov nabrekli ud. Lizala mu je glavić i koren uda, a zatim nežno prelazila jezikom preko mošnica. Aaah, ljubavi, molim te prestani, neću izdržati, rekao joj je. Podigao se, raširio joj noge i polako ušao u njenu vlažnu i toplu vaginu. Stenjala je. Sve jače je ulazio. Posle nekoliko minuta, okrenuo ju je na stomak i podigao. Ušao je od pozadi. Bili su sami i niko nije mogao da čuje uzdahe Jasninog zadovoljstva. Nakon nekoliko minuta, izvadio je svoj ud i od pozadi je lizao njenu vaginu i guzove, potom nastavljao da je jebe iz sve snage, ne dozvoljavajuči joj da se pomeri iz klečešeg položaja. Grčenje vagine, kao i njeni glasni uzdasi jasno su mu ukazali da doživljava seriju orgazama.
Legao je na bok, a ona se prbila uz njega. Stavio joj ga je od pozadi bočno. Ne mogu više, šaputao joj je na uvo. Želim da me napuniš ljubavi, šaputala je, želim da u sebi osetim tvoju vrelu spermu. Za nekoliko trenutka osetio je da svršava i da njegovo seme prodire u njenu vaginu. Tako ljubavi, šaputala je Jasna.
Nakon vrhunca, smirili su se. Ostali su spojeni još neko vreme. Vazdušna opasnost nije oglašena. Dušan ih je pokrio ćebetom koje se nalazilo na krevetu. Zagrljeni i znojavi, uspeli su da zadremaju. Trenutci opuštanja od početka NATO agresije bili su veoma retki. Kao da su ovih sat vremena ukrali od nekog. Postojali su samo njih dvoje. Da, voleli su se. Želeli su da dan njihovog venčanja bude nešto posebno, ali eto nakon ratova u okruženju, sankcija, bede, protesta, sada im NATO bombarderi nisu dali da žive i da se opuste.
Nisu bili svesni da je ovo popodne predstavljalo pobedu života nad smrti, radosti nad tugom i ljubavi nad mržnjom. Ne samo zato što su oni uživali u vođenju ljubavi, nego što se baš tada začeo jedan novi život. Već tri meseca želeli su bebu. Ali seks kad ga obavljaš sa zadatkom i nije neki seks. Samo bombardovanje potisnulo je ovu želju u drugi plan. Ovog popodneva, opušteni i spontani, zaboravljajući da oko njih padaju bombe, uživali su jedno u drugom.
Tek mnogo kasnije, shvatili su da su ovog mirnog nedeljnog popodneva u svojoj spavaćoj sobi začeli devojčicu, koja će dvadesetak godina kasnije u toj istoj sobi započinjati novi život.